My story

Ik ben opgevoed tussen de bijen, omringd door bomen en planten. De natuur was een belangrijk onderdeel in mijn opvoeding. Mijn ouders leven een zelfvoorzienend bestaan en hebben mij bewust gemaakt van het feit dat we onderdeel zijn van de natuur en dat ons lichaam ervoor gemaakt is om zelf bepaalde processen op te lossen, als we haar maar de kans geven. 

Mijn liefde voor schoonheid begon bij de buitenkant van ons lijf. Van de verzorging van de huid tot aan een verhaal vertellen door middel van make up en hairstyling. Tijdens mijn opleiding huidverzorging in 2007 ben ik bewust gemaakt van het feit dat een gezonde huid van binnenuit komt en dat we naar het geheel moeten kijken om tot het beste resultaat te komen.   

Met deze holistische visie ben ik de dynamische creatieve wereld van televisie en film maken in gegaan. In dit werk probeer ik deze visie door te zetten door ruimte te creëren voor wat mijn werk kan betekenen in het desbetreffende doel. Van het neerzetten van een karakter tot aan iemands positieve punten benadrukken waardoor diegene krachtiger voor de camera staat. 

Ik zet mijn visie door, door uitsluitend te werken met biologische en diervriendelijke producten.

jasmin-schreiber-hmnn-A5fmmk-unsplash.jp
WhatsApp Image 2020-10-16 at 16.16.02.jp
robin-spielmann-hAsyuficE60-unsplash.jpg
R1-09654-000A.JPG

"we zijn onderdeel van de natuur."

- Floor Fennis

Een holistische benadering

De liefde voor schoonheid van de natuur en ons lijf, en de holistische visie van de huidverzorging bracht mij tot de diepere lagen. 

 

Om tot het allerbeste resultaat te komen voor een natuurlijk stralende huid wilde ik me graag verdiepen in ons menselijk lichaam. Ik wil weten waarom bepaalde reacties ontstaan, hoe we dit op kunnen lossen en hoe we flexibel en veerkrachtig door het leven kunnen gaan.  Ons lijf is een ingewikkeld maar bijzonder systeem waar we met respect mee om moeten gaan. 

De opleidingen Medische- en Psychosociale Basiskennis (de Energieschool 2018-2019) en Orthomoleculaire Therapie (Natura Foundation 2020) hebben mij de nodige kennis gegeven over de werking van lichaam en geest. Hoe sterk de verbinding is tussen lichaam en geest en hoe belangrijk het is om ons lijf in haar geheel te bekijken. 

Naast voedingsleer heb ik, tijdens de opleiding tot Orthomoleculaire Therapie, ook kennis meegekregen over evolutie, leefstijl, kruidenleer en heb ik leren begrijpen wat wij als mens nodig hebben in het grotere geheel om een gezond en fijn leven te leiden. En waarom dat dat grotere geheel, de natuur, ontzettend belangrijk is voor een veerkrachtige gezondheid.  
Wij zijn tenslotte onderdeel van de natuur!

Ik wil graag deze kennis overbrengen zodat we allemaal flexibel door het leven kunnen gaan en zo een gezondere wereld kunnen creëren.