top of page

Ik ben Floor Fennis

Alweer 10 jaar in het schoonheidsvak. De liefde voor schoonheid begon bij de directe waarneming, de buitenste laag.  Na enige jaren als huidspecialist gewerkt te hebben, ben ik als make up artist de dynamische wereld van tv en film maken in gegaan. Een wereld waar ik mijn creatieve ei kwijt kan en de liefde voor schoonheid een andere dimensie kan geven. 

Door verschillende gezichten te hebben gezien 

Ik kan mezelf wel een kleine perfectionist noemen. Ik wil alles weten om tot het beste resultaat te komen. Wat ons ook zal helpen in de zoektocht naar jouw ultieme doel.  

Kenmerkend aan jou. Waar het is ontstaan. 

jasmin-schreiber-hmnn-A5fmmk-unsplash.jp
WhatsApp Image 2020-10-16 at 17.04.25.jp

Voeden met de juiste elementen

Ons lijf is een bijzonder systeem die we moeten koesteren. We zijn continu in beweging en worden dagelijks uitgedaagd door onze omgeving. We balanseren van links naar rechts. Om ervoor te zorgen dat we flexibel kunnen mee bewegen en ons makkelijk kunnen aanpassen is het belangrijk om ons te voeden met de juiste elementen en daar op een juiste manier mee om gaan.

robin-spielmann-hAsyuficE60-unsplash.jpg
R1-09654-000A.JPG

"we zijn onderdeel van de natuur."

- Floor Fennis

Een holistische benadering

De liefde voor schoonheid van de natuur en ons lijf en de holistische visie van de huidverzorging bracht mij tot de diepere lagen. 

Om tot het allerbeste resultaat te komen voor een natuurlijk stralende huid wilde ik me graag verdiepen in ons menselijk lichaam.

Om te begrijpen hoe ons lichaam nou precies werkt want het is een bijzonder en ingewikkeld systeem die we moeten koesteren. 

De opleidingen Medische- en Psychosociale Basiskennis en Orthomoleculaire Therapie hebben mij de nodige kennis gegeven over de werking van ons lichaam en geest. Wat wij als mens nodig hebben in het grotere geheel om een gezond en fijn leven te leiden. 

Maar ook hoe sterk de verbinding is tussen lichaam en geest en hoe belangrijk het is om dit in haar geheel te bekijken. 

Een goede gezondheid gaat over de juiste energieverdeling en jouw flexibiliteit daarin. We hebben het vaak over ‘in balans’ zijn, als doel om naar te streven. In het leven sta je continu op een evenwichtsbalk, balancerend, controlerend, je doet je best, en voorkomt zo dat je er vanaf valt. 

Jouw flexibiliteit en stressbestendigheid bepaalt de breedte van jouw evenwichtsbalk. Dit is jouw aanpassingsvermogen en dus jouw gezondheid.

Email: info@floorfennis.com

Phone: 0031 6 21 62 27 94

Lifestyle huidcoach

Make-up artist

Huidverzorging

About me

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
Review
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Dank voor je feedback!

bottom of page