What you don't digist, you where on your skin. 

Voeding en verzorging

Ons lijf is een bijzonder systeem die we moeten koesteren. We zijn continu in beweging en worden dagelijks uitgedaagd door onze omgeving. We balanseren van links naar rechts. Om ervoor te zorgen dat we flexibel kunnen mee bewegen en ons makkelijk kunnen aanpassen is het belangrijk om ons te voeden met de juiste elementen en daar op een juiste manier mee om gaan.

Wat ik voor jou kan betekenen

Als lifestyle huidcoach kan ik je helpen bij.. <wat je doet als lifestyle coach, klachten van mensen (zodat ze zich herkennen), en uiteindelijk zeggen: ik kan je helpen bij voeding en lifestyle, maar ook bij het verzorgen van je huid. 

Gezondheid gaat over flexibiliteit en het vermogen om ons aan te passen. Aan te passen aan onze omgeving. 

Bewust omgaan met je gezondheid zorgt ervoor dat je systemen optimaal kunnen en blijven functioneren, waardoor je lekker in je vel zit en kunt stralen.

 

Je huid is een filter. Het is je grootste orgaan en staat in direct contact met je omgeving. Een goed werkend huid is belangrijk zodat je beschermd blijft tegen stressoren van buiten. 

Het is daarom van groots belang dat we deze barrière functie koesteren en de huid ondersteunen met biologische, huididentieke stoffen.

Wat ik hoop te bereiken

Door mijn kennis over te dragen hoop ik je flexibel(er) in het leven te zetten zodat je nog veerkrachtig(er) bent in lichaam en geest.

Als lifestyle huidcoach hoop ik je bewust te mogen maken van de kracht van de natuur. Want alleen in samenwerking met de natuur kun je succes boeken, we zijn tenslotte onderdeel van een groot geheel. 

Email: info@floorfennis.com

Phone: 0031 6 21 62 27 94

Lifestyle huidcoach

Make up artist

About me

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon