deb-kennedy-FD3nYUULD6w-unsplash.jpg

Sunrise session 75 min € 80,-

dieptereiniging | epileren | massage | masker

We zijn continu in beweging waardoor ons lijf zich ook continu aanpast en veranderd. Dat is de reden waarom ik graag in het moment kijk en de behandeling en producten aanpas aan hoe jij je op dat moment voelt en hoe de conditie van je huid is. 

Een voedende en herstellende behandeling voor iedereen die hydratatie en glow nodig heeft. 

Na een diepe reiniging wordt de doorbloeding gestimuleerd met een massage van het gezicht, hals en schouders, aangepast aan jouw indicaties. Afsluitend een passend masker en aanvullende verzorging die jouw huid zal herstellen, voeden en beschermen. 

Moonshine session 90 min € 95,-

dieptereiniging | exfoliatie | epileren | bindweefselmassage | masker

Een behandeling om los te laten wat niet meer dient.

Na een dieptereiniging wordt de huid intensief gestimuleerd door middel van een bindweefselmassage van gezicht, hals, decolleté en schouders. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, de elasticiteit hersteld, een gezonde productie van celenergie wordt bevorderd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. De huid wordt zichtbaar steviger, voller en rimpels en littekens vervagen. 

Tijdens deze behandeling worden opgehoopte dode huidcellen opgelost en verwijderd door middel van een exfoliatie aangepast aan jouw huidconditie. Je huid wordt zichtbaar frisser en stralender. Tot slot wordt de huid gevoed en beschermd met een passend masker en aanvullende verzorging. 

extra boost 20 min € 30,-

bindweefselmassage van de rug 

Als extra toe te voegen aan een behandeling. 

Door het bindweefsel van je rug te masseren wordt vastgehouden energie los gemaakt, je zenuwstelsel wordt geactiveerd en de doorbloeding extra gestimuleerd waardoor je een intensere boost in je gezicht ervaart. 

Bindweefsel ondersteunt en verbindt organen, spieren en gewrichten. Het leidt bloedvaten en zenuwen naar de organen en biedt bescherming tegen infecties. 

Het onderhuids bindweefsel isoleert warmte, slaat energie en herinneringen op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding- en afvalstoffen. 

Het is een effectieve en natuurlijke manier om te werken aan de elasticiteit van de huid. Na één behandeling kan het zichtbaar resultaat geven. Voor een optimaal resultaat raad ik je een kuur van meerdere behandelingen aan.